* Τριήμερο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης προσωπικής συνοδείας και οδικής συμπεριφοράς 25-26-27 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα * Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16/9/2018 η επιμόρφωση εκπαιδευτικών Μ.Ε. στη Θεσσαλονίκη * Αναμένετε ανακοινώσεις για τις διαλέξεις Διδακτικής σε Πάτρα, Αθήνα, Λαμία * Τα κλειστά σεμινάρια και οι διαλέξεις Διδακτικής Έκθεσης και Ιστορίας για το έτος 2018-2019 έχουν αρχίσει. Για πληροφορίες, ημερομηνίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 6937714026 * Σας ευχαριστώ που είστε εδώ! *
Ασφάλεια VIP: Σε κύκλους θα λειτουργήσει το νέο μας σχολείο από τον Οκτώβριο

Ασφάλεια VIP: Σε κύκλους θα λειτουργήσει το νέο μας σχολείο από τον Οκτώβριο

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Οι ανακοινώσεις μου για το νέο μοντέλο διδακτικής δεν θα μπορούσαν να μην αφορούν και το πεδίο της ασφάλειας, στο οποίο επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαι λόγω παλαιότερων εκπαιδεύσεων και ενδεχομένως δεν γνωρίζουν οι νέοι φίλοι και μαθητές.

Αυτό που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι πως δομείται το πρότυπο ενός νέου σχολείου εκπαιδεύσεων ασφαλείας VIP, σύμφωνα με διεθνή μοντέλα του χώρου, του οποίου η έναρξη προσδιορίζεται τον Οκτώβριο 2018.

Το νέο σχολείο θα λειτουργήσει σε κύκλους και θα έχω την τιμή να συνεργαστώ σε αυτό με αξιόλογους Δασκάλους, πρωτοπόρους στο αντικείμενό τους λόγω της μεγάλης τους εμπειρίας και των καινοτόμων μεθόδων εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν. Πρόκειται για τους κ.κ. Γιάννη Ματαλλιωτάκη και Μανώλη Γιαλιτάκη, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη συνεργασία.

Κάτι καινούργιο ετοιμάζουν οι Δάσκαλοι και θέλουμε να το γνωρίζετε!

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu