ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το 46ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων στην Κόρινθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το 46ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων στην Κόρινθο

Κύριοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας εκ μέρους του Προγράμματος “My name is Teacher” (My name is Teacher ! / Ψηφιακό Βοήθημα) -το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://cs.uth.gr/)- και της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος (Ομάδα Τηλεκπαίδευσης). Με αφορμή την έναρξη των εργασιών και τη διεξαγωγή του 46ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων στην Κόρινθο, αποστέλλουμε
 
Δελτίο Τύπου 
 
με το οποίο:
 
  • Συγχαίρουμε την Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων για τις δράσεις και τις διαρκείς παρεμβάσεις της υπέρ των φιλολόγων και της επιστημονικής στήριξης του έργου τους.
  • Συγχαίρουμε τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κορινθίας, με τον οποίο είχαμε και επιστημονική συνεργασία στο παρελθόν, για το υψηλό επίπεδο των δράσεων που διοργανώνει υπέρ των συναδέλφων και την διαρκή κινητικότητα που παρουσιάζει σε όλα τα επιστημονικά θέματα που αφορούν τους συναδέλφους όχι μόνο της Κορινθίας, αλλά και όλης της Ελλάδας.
  • Στηρίζουμε το 46ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, τόσο ως μια ακόμα λαμπρή επιστημονική διοργάνωση, όσο και για την επιλογή του θέματός του («Βυζάντιο: Ιστορία και Πολιτισμός»), την οποία επικροτούμε ως ιδιαίτερα χρήσιμη και επίκαιρη για τα φιλολογικά, αλλά και τα γενικότερα δρώμενα.
  • Ευχόμαστε ΕΠΙΤΥΧΙΑ και αναμένουμε από τους διοργανωτές και άλλες παρόμοιες δράσεις! Συγχαρητήρια !!!
 
Εκ μέρους του Προγράμματος “My name is Teacher” και της Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
 
ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
6937714026